Acest curs te va ajuta să cunoști mai multe informații despre ce presupune un stil de viață sănătos ce are la bază alimentația lacto-vegetariană. Vei învăța cum să introduci alimente sănătoase și hrănitoare în meniul zilnic, cum poți face atractivă consumarea acestora și vei afla mai multe despre beneficiile nutriționale ale alimentelor și superalimentelor (spirulina, chlorella, semințe/proteină de cânepă, alge, cacao, cocos, nuci) și cum se manifestă în corp și în viața de zi cu zi în timp.curs3

Cursul va avea loc marţi, 27 februarie, ora 19.00, la Mind Evolution Society (Lunei 5), Bucureşti.curs

Cu o experiență de mai bine de 18 ani în terapie holistică și alternativă, scriitor, prezentator TV și invitat la multiple emisiuni, profesor de yoga și promotor al regimului de viață lacto-vegetarian, Marius Vornicescu abordează din punct de vedere științific, medical și psihologic subiectul despre alimentaţia sănătoasă.

Cursul va răspunde următoarelor întrebări:

➻ Cum ne putem structura un meniu zilnic bogat în nutrienți cu o alimentație lacto-vegetariană?
➻ Cum înlocuim carnea și ce se întâmplă în organismul nostru odată cu această schimbare?
➻ Ce beneficii apar odată cu adoptarea unei alimentații lacto-vegetariene?
➻ Avem mai multă energie sau suntem slăbiți fără carne?
➻ Cum arată meniul zilnic lacto-vegetarian?curs2

Participanţi Cursul se adresează tuturor celor care doresc să afle informații despre un stil de viață sănătos prin hrană ce are la bază alimentația lacto-vegetariană și despre modul în care poți diversifica ceea ce mănânci în prezent.

Parteneri Microgreens Romania, care ne vor oferi cu drag cadou supraalimente formate din microplante pentru a descoperi potențialul natural al acestora pentru întreținerea sănătății!

Înscriere și contact Înscrierile se realizează prin confirmarea participării pe mail – inscrieri@activator.ro  şi prin plata în avans.
În măsura în care te răzgândeşti şi nu mai poţi ajunge, banii se returnează cu o anunţare prealabilă de 48h. După acest interval banii se vor returna dacă îţi găseşti un înlocuitor.

Preț Contribuția de participare este 65 lei și include consumație (ceai, apa, cafea). Participanții primesc drag cadou de la Microgreens Romania supraalimente formate din microplante pentru a descoperi potențialul natural al acestora pentru întreținerea sănătății! Ne delectăm în plus cu o degustare de produse Microgreens, asociate cu ulei produs bio de la Bioloi, preparate într-o formă originală de Marius Vornicescu.

Tombolă cu premii Bioloi

Locurile sunt limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>