Primul concert din seria de FAPTE BUNE ÎN GRĂDINA ENESCU – organizat de Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu – a fost susţinut de trupa byron. Fondurile obtinuţe, merg către renovarea unei şcoli de la sat, din judeţul Mureş.merci 3

Joi, 9 iunie, ora 19.30 asociaţia Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu îşi deschid porţile pentru al doilea concert caritabil din seria de evenimente culturale în aer liber în grădina Muzeului Naţional George Enescu (Calea Victoriei, nr. 141). Concertul va fi susținut de artista Maria Răducanu, cantautoare și cântăreață cu o largă deschidere interpretativă, combinând jazz, etno-jazz, muzică veche europeană și fado cu muzică populară românească.merci

“Posedînd una dintre cele mai distincte voci din lume, Maria Răducanu întrepătrunde doina românească cu fado, Rembetiko, blues și improvizații, creînd o muzică pură, profund emoționantă și care-ți merge direct la inimă.” (John Zorn – Tzadik)

Joi, 23 iunie, ora 19.30 asociaţia Merci Charity Boutique în parteneriat cu Muzeul Naţional George Enescu îşi vor deschide porţile pentru al treilea concert caritabil din seria de evenimente culturale în aer liber în grădina Muzeului Naţional George Enescu.  Concertul va fi susținut de artista Lucia.

Acces pe bază de rezervare numai la dani@mercicharity.ro.
Prețul biletului: 30 lei/persoană (în ziua concertului 35 lei/persoană).
Fondurile obţinute vor contribui la renovarea unei şcoli de la sat.tot merci

Merci Charity Boutique este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare:
• Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii care provin din familii defavorizate).
• Proiecte de educaţie: MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat: renovare şcoli, creare laborator de informatică, burse pentru continuarea studiilor).

Împreună construim fapte bune şi condiţii decente de învăţare pentru elevii de la sate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>