In weekendul 21-22 aprilie iesim in aer liber sa ne luam doza de verde, soare si aer curat, la cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban –  Gradina cu Artisti, cu a sa prima editie, Gradina de primavara.gradina

  • Targ cu 50 de designeri priceputi care ne aduc haine, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, paine gustoasa, legume de tara si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.
  • Multe ateliere ii vor tine ocupati pe cei mari: caleidoscoape cu KaleidoLove, fluturi sub picioare cu Fly Boards, coronite cu flori alaturi de FlorArt Boutique, pictura cu broderie de la Afro Mood Attitude, suporturi de flori din bumbac si canepa cu Nodart si Tree of Life cu SpellBind Creations
  • Si cei mici vor avea de ales intre atelierele de ceramica cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de brose din creioane cu Accesorizze your life, de benzi desenate cu Comics Didactic, de decoupage cu Dori’s Creations, de Diamond Dotz cu Buticul Lizzucai si de pictura pe puzzle-uri 3D si coronite cu flori cu Asociatia Culturala Sarang Hangug.
  • Tatuaje temporare cu henna, codite colorate cu ata facute de fetele de la Codite colorate si impletituri, si cornrows de la Afro Mood Hairstyle.
  • Muzici funky pe terasa cu Ezirk, in timp ce savuram o cafea sau o limonada iar sambata seara de la 19:00 se aude mai mult lounge si mai putina drama cu Cats in the Rain.
  • Prietenii de la Dog Rescue Romania, Kola Kariola si Help the People vin cu cauze de adoptat, de sustinut si de luat acasa. Si, din nou, avem grija si de copiii care nu pot fi alaturi de noi asa ca strangem rechizite, jucarii si carti pentru cele patru gradinite si biblioteca comunala din com. Rociu, Arges, asa ca va asteptam sa daruiti din inima pentru cei mici care nu au chiar asa de multe.
  • Gradina cu Artisti este primul eveniment la care se vor vinde caramizi din noul teatru G53, primul teatru construit impreuna cu iubitorii de arta, care isi pot cumpara propria bucata din viitorul spatiu. Detalii pe www.grivita53.ro.

Anul acesta Gradina cu Artisti pregateste cinci editii speciale, pline de soare, creativitate si relaxare intr-o noua locatie, una dintre cele mai mari si mai frumoase gradini ascunse ale Bucurestiului, Gradina Merlock (Str. C.A. Rosetti nr. 37): Gradina de primavara (21 – 22 aprilie), Targul de Mosi (19 – 20 mai), Sanzienele (23 – 24 iunie), Gradina cu calatorii (21 – 22 iulie), Gradina Mariei (8 – 9 septembrie).g2

 

Programul complet al Gradinii de primavara il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul http://gradinacuartisti.ro/. Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>