Nocturne de Poezie Contemporană | Ediția a VII-a

În perioada 16 iulie – 13 august 2021, ARCEN organizează a VII-a ediție a Nocturnelor de Poezie Contemporană, într-un spațiu nou care timp de cinci săptămâni va fi un loc de întâlnire și de explorare a poeziei contemporane.

Nocturnele din 2021 invită publicul pe un acoperiș deasupra Bucureștiului, unde suspendați între cer și oraș, vom interacționa cu poezia prin intermediul unor experiențe poetice precum lectura publică, performance-ul de poezie și coregrafic, videopoezia și poemul vizual.

Vineri, 16 iulie, pe terasa blocului Millo, de la ora 21.00, cu acces de la 20.00, va avea loc primul eveniment, la care va fi invitată poeta Ana Blandiana.

Muzică: Răzvan Florescu, Despina Bordeanu.

Biletele sunt limitate și pot fi achiziționate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-nocturne-de-poezie…/

Adresa: terasa blocului Millo (str. Matei Millo, nr. 6). Accesul se face din strada Ion Câmpineanu.nocturne

PROGRAM:

16 IULIE
Lectură și dialog cu Ana Blandiana.
Moderator: Edmond Niculușcă.

23 IULIE
Lectură și dialog cu Matei Vișniec.
Moderator: Radu Vancu.

24 IULIE
Lectură și dialog cu Deniz Otay și Cătălina Stanislav.
Moderatoare: Teona Galgoțiu.

Dialog cu reprezentanți ai editurilor OMG Publishing House – Alex Ciorogar și Casa de Editură Max Blecher – Claudiu Komartin.
Moderator: Matei Martin.

30 IULIE
Proiecții de videopoezie și dialog cu Teona Galgoțiu (Gura Mare), Elena Morar (Her Word), Alexandra Bodnaru (Cenaclub), Ana Pop.
Moderator: Andrei Dosa.

6 AUGUST
Performance și dialog cu Răzvan Țupa și Mugur Grosu.

13 AUGUST
Performance și dialog cu Vava Ștefănescu.
Moderator: Răzvan Țupa.

*Evenimentele se desfășoară de la orele 20.00, până la 23.00, cu respectarea condițiilor de siguranță sanitară în vigoare.

**Pentru fiecare eveniment, biletele vor fi puse în vânzare în fiecare zi de luni, de la ora 11.00.

 

Zilele unteatru 11

Unteatru Open-Air, stagiunea de vară a Teatrului unteatru, reintroduce în circuitul cultural al capitalei Grădina Casei Universitarilor, o oază urbană aflată chiar în centru Bucureștiului (Strada Arthur Verona). Recent ecologizat și amenajat de Asociația Unteatru, în parteneriat cu Universitatea din București, astfel încât spațiul să-și păstreze farmecul natural, acesta va fi inaugurat în perioada 19-25 iulie, de festivalul anual de teatru, muzică și prietenie Zilele unteatru. Evenimentul marchează aniversarea a 11 ani de unteatru printr-un amplu program dedicat spectatorilor de toate vârstele, invitați să descopere, timp de 7 zile, cele mai noi producții unteatru, spectacole în premieră absolută, concerte acustice și unplugged, proiecții de film și activități pentru copii.unteatru

Programul Zilelor unteatru și biletele de acces sunt disponibile pe www.unteatru.ro

Toate evenimentele incluse în cadrul proiectului Unteatru Open-Air vor fi organizate cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și distanțare impuse de normele în vigoare. Accesul la evenimente va fi posibil doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care pot prezenta un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, dar și persoanelor care pot prezenta rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore. De asemenea, accesul va fi posibil prin prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

Cinema in the Park: Seri de film în aer liber #PePROMENADA MALL

 În weekendul 17 – 18 iulie, cinefilii sunt așteptați pe terasa Promenada Mall pentru a se bucura de atmosfera de vacanță cu două seri de cinema în aer liber, deasupra orașului, la cea de-a doua ediție Cinema in the Park. Proiecțiile vor avea loc pe terasa generoasă și verde de la etajul 2, într-o atmosferă de picnic sub cerul liber.zona 3 event terasa

Accesul la proiecții se va face pe bază de înscriere în prealabil pe https://promenada.ro/cinema-in-the-park-pe-promenada/, în limita a 200 persoane pe seară.

School of Rock cucerește România

Opera Comică pentru Copii a dat startul celor 15 reprezentații în premieră națională cu musicalul „School of Rock” (muzica Andrew Lloyd Weber), în regia lui Emil Pantelimon. Producția s-a bucurat de succes desăvârșit, atât în rândul publicului fidel, obișnuit cu repertoriul instituției, cât și în rândul fanilor rock, care au descoperit cu această ocazie Opera Comică pentru Copii. Musicalul este programat până pe 25 iulie în zilele de vineri (ora 18:30), sâmbătă și duminică (orele 11 și 17), în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, din Calea Giulești 16. Biletele pentru cele 10 reprezentanții care mai sunt programate în această vară cu musicalul „School of Rock” sunt disponibile în rețeaua bilete.roocc2

 

Pregătiți-vă pentru vânzarea biletelor la Festivalul Internațional George Enescu!

Acces cu respectarea regulilor sanitare în marja a 100% din capacitatea sălii la Ateneu și la Sala Auditorium, 70% – la Sala Palatului și la Sala Radio

Prețurile variază între 70 lei – pentru pensionari – și 230 de lei – la categoria I

Iubitorii muzicii clasice sunt invitați să-și cumpere bilete la ediția aniversară a Festivalului Internațional George Enescu, începând de luni, 19 iulie, de la ora 12.00, cu mențiunea că accesul la concerte se va face doar cu îndeplinirea unor condiții sanitare, în funcție de sală și de numărul de locuri disponibile în condiții de pandemie. Vânzarea se va face în rețeaua Eventim, pe platforma www.eventim.ro și la un punct de vânzare care va fi creat special la Ateneu.LONDON SYMPHONY ORCHESTRA_foto Alex Damian-ENESCU Festival 2019

Pentru a reduce timpii de achiziție, este de ajutor ca iubitorii muzicii să se familiarizeze cu platforma de vânzare, să consulte programul ediției a 25-a a Festivalului Internațional George Enescu de pe site-ul festivalenescu.ro și să-și aleagă din timp concertele care îi interesează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>