Duminică, 19 iunie, începând cu ora 10:00, Băcănia Rod vă invită să petreceţi câteva ore pline de voie bună, la aer curat, în Grădina Botanică din București.

Pentru că văzul va fi răsfățat de frumusețea Grădinii Botanice, Băcănia Rod ne va bucura gusturile cu bunătăți preparate după rețete autentice românești, din ingrediente curate: sandvișuri cu pastramă din piept de curcan, mușchi de porc și pâine cu ulei presat la rece, lăsată la dospit peste noapte, zacuscă, dulcețuri, siropuri aromate și cozonac din Bucovina.rod8

Surpriza pentru cei mici vine de la Cercetașii României: unitatea de temerari Cercetasii Ciresarii din cadrul Centrul Local Dimăncescu București. Sub aripa principiilor fundamentale ale metodei scout și pentru că toți cercetașii sunt prieteni cu natura, temerarii îi vor implica pe micii vizitatori în diverse activități recreative și educative.rod1

Voi aduceți păturici, palete de badminton sau orice alte jocuri de care să vă bucurați în aer liber și să petreceți o duminică relaxantă. Regulile generale de vizitare a Grădinii Botanice prevăd faptul că așezarea pe iarbă nu este permisă, astfel că, pentru buna desfășurare a evenimentului, vă rugăm să respectați zona special rezervată pentru picnic și să vă așezați păturile doar în locurile delimitate. Spațiul de desfășurare a evenimentului se va ocupa pe principiul primul venit, primul servit, iar locurile sunt limitate.rod7

Informații organizatorice:

Intrarea în Grădina Botanică se face pe bază de bilet.
Prețurile pentru accesul în spațiile exterioare ale Grădinii Botanice sunt:
Preț întreg – 5 lei
Preț redus* – 2 lei
*Bilete reduse sunt valabile pentru: pensionari, elevi și studenți.
Pentru a vă putea așeza păturica în zona delimitată pentru picnic nu se percepe taxă de participare, iar bunătățile marca Băcănia ROD pot fi achiziționate contra cost de la standul special amenajat.cozonac

Băcănia Rod este rezultatul a numeroase și indelungate căutări. A oamenilor autentici, depozitari ai tradițiilor culinare românești. A rețetelor gastronomice tradiționale. A celor mai pasionați cultivatori de fructe și legume. A micilor fermieri și producători tradiționali din țară. La convergența lor stau valorile bucătăriei românești, valori pe care le-am adunat în biblioteca texturilor și gusturilor autohtone.rod3

Bun gust cu gust bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>