Deși vremea bună e grozavă pentru că ne lasă să facem ce vrem, tresărim la fiecare rafală de vânt mai serioasă și ne întrebăm…”oare cum va fi toamna asta ? ”. E ceva la acest anotimp, dincolo de roade, pentru care o așteptăm chiar dacă atunci natura e în descompunere. Poate pentru că ne face să ne simțim artiști ?! Și-așa, cu gândul la farmecul anotimpului care ne pune pe gânduri, am pus la cale, pentru ediția # 43 de Bounty Fair, Septembriada: două zile de sărbătoare a emoțiilor de început de toamnă. Am zis: toamna ne provoacă atâtea sentimente; de ce să le ascundem și să nu ne bucurăm de ele ? …mai ales dacă avem și lucruri care să ne ajute. Cum spun danezii, “hygge” sau arta fericirii indiferent de anotimp. Așa că am dat sfoară-n țară să adunăm cei mai grozavi artiști, creatori și designeri români care au creații ce completează sentimentul de toamnă: o eșarfă cu vulpe, o tartă cu prune picantă, un cadou pentru o Balanță, orice care să ne acopere, vorba lui Nichita, ”inima cu ceva” . Dar să nu vă gândiți că la #Septembriadă veniți, cumpărați și plecați. Bucuria toamnei se experimentează în feluri variate, așa că pregătim activități creative și de relaxare pentru mici și mari. Așa, cât să ai ce face la noi juma’ de zi. Și cel mai fain-de-tot lucru, Septembriada va avea loc în natură, printre copaci și alei departe de trafic, alături de eleganta clădire a Casei Universitarilor.

Iată ce veți găsi la Septembriadă, ediția Bounty Fair #43: 🍂 un eveniment creativ în aer liber, potrivit doamnelor și domnițelor cu un stil aparte, copiilor cu lumi nemărginite în gânduri, domnilor atenți la detalii și iubitorilor de frumos în general; 🍂 o varietate de creații și produse românești atent selecționate, lucrate de designeri și artizani pasionați, de la articole vestimentare, accesorii, decorațiuni până la produse de îngrijire și bunătăți naturale; 🍂 ateliere haioase și educative cu tematici variate pentru copii, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creativ ; 🍂 după Bounty și rasplată – extragere cu premii pe loc unde toată lumea e norocoasă; 🍂 zonă de restaurant pe terasă; 🍂zonă de relaxare, în grădina cu hamace; 🍂alte surprize pentru care va trebui sa fiți cu ochii pe noi.bounty

Bounty Fair #43 🍂Data: 21-22 septembrie 2019 Program: 10:00- 19:00 Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 Harta Google: https://goo.gl/7JPqby Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere (atelierele au cost separat).

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>