Bucharest ShortCut Cinefest (Ediția 30)
🌿 Frencophile Cinema Marathon 🌿

Deasupra orașului se spun și se văd povești de peste tot din lume. Ți-am pregătit refugiu cu filme scurte, chiar la apus. Îl găsești la Fabrica Gastropub, joi seara, de la ora 21:00.
Continuăm seria întâlnirilor (de) la înălțime marca Bucharest ShortCut Cinefest și transformăm alături de voi vara asta într-o călătorie fantastică.short

V-am pregătit o selecție de scurtmetraje din categorii diverse și suntem curioși să descoperim care sunt filmele voastre preferate:
🎬 drama / ficțiune / comedie / student film / experimental

“Nos Jours Bénis” (r. Valentina Casadei, 2017) 13’
Adèle, o bătrână de 85 de ani, se confruntă cu pierderea soțului ei după 63 de ani de căsnicie. Un vis neașteptat o va ajuta pe Adèle să retrăiască momente din viața lor împreună.

“Ce qu’il reste de toi” (r. Kevin Dresse, 2016) 18’
Michel și Sophie sunt doi îndrăgostiți, dar nu îndrăznesc încă să se gândească la viitor. Soarta le stă în cale, cum să îndrăznești să duci la final ceea ce ai început?

“Le Bouquet” (r. Julien Segard, 2016) 10’
Pe un drum pustiu, conducând o mașină de colecție, Stephane se grăbește la o nuntă la care este cavaler de onoare, dar își dă seama că a uitat buchetul miresei.

“Sur un fil” (r. Nicolas Lugli, 2013) 31’
Amar vede cum viața lui se schimbă radical după un accident în urma căruia, Icham, unicul său fiu, s-a cufundat într-o comă profundă. Scurtmetraj premiat la Los Angeles Independent Film Festival Awards.

“Mousse” (r. John Hellberg, 2014) 40’
Ce ar putea fi mai ușor decât jefuirea unui mic magazin de tutun de la marginea orașului? Mai ales că Mousse cel plin de mândrie și principii s-a săturat să trăiască ca cetățean din clasa de mijloc.

Intrarea este liberă.

Filmele beneficiază exclusiv de subtitrare în limba engleză.
Come along for a journey!
Programul complet și mai multe detalii 🔜 www.bscfest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>