Mezanin Market @ Palatul Universul

Ne revedem în decembrie la Mezanin Market la Palatul Universul, cu cafea bună de la Beans&Dots și mici cumpărături de la antreprenori locali – în cartierul creativ.

★ ★ ★
Timp de trei weekenduri, vizitatorii vor putea găsi bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, accesorii speciale, cosmetice naturale.mezanin

Intrarea este liberă cu verificarea certificatului verde la intrare  #mezaninmarket #cismigiu #palatuluniversul

★ ★ ★
Pentru promovarea Mezanin Market și a partenerilor proiectului, la eveniment se vor face fotografii, filmări și înregistrări audio în care participanții la eveniment pot apărea. Participarea la eveniment reprezintă acordul tău de a folosi aceste materiale pe platformele Mezanin de social media și pe platformele online ale partenerilor noștri. Aceste materiale nu vor fi șterse, ci vor fi folosite pentru promovarea Mezanin și a partenerilor proiectului.

 

ÎNĂUNTRU – Bounty Fair ediție de Crăciun
-⊱ 3 zile de basm contemporan ⊰-

Fii eroul propriului basm de sărbători și lasă creatorii români să îți fie ajutoare. Ai de descoperit un labirint de cadouri și răsfățuri pe tărâmul magic al Casei Universitarilor.bounty

 

-⊱ Deblochează-ți inspirația cu bucurie ⊰-

Ne antrenăm împreună vibe-ul festiv cu încredere în magia finalurilor fericite.

▸◍◂ Bomboane de designer:

haine de iubit în noul sezon, care propun un design și materiale alternative, croite de la zero, upcycled sau personalizate cu aplicații și picturi;

bijuterii și accesorii de autor, care au întotdeauna ceva interesant de spus;
produse de îngrijire și bunățăți fără nicio vină în cele mai neașteptate combinații, direct din natură;
multe alte născociri de poveste care au luat naștere în ateliere românești;
obiecte de design pentru un acasă mai românesc și mai de atmosferă;

Cei care expun la Bounty Fair sunt români pasionați care au ales să-și facă din artă, design și handmade un stil de viață, mici ateliere care trec de preselecție și care au nevoie de susținerea ta pentru a continua. La fiecare ediție suntem în căutare de noi talente așa că dacă te încadrezi sau cunoști pe cineva pe care crezi că ar trebui să-l cunoaștem cu toții, scrie-ne!

”Înăuntru” face parte dintr-o paletă de 5 evenimente de shopping creativ organizate de-a lungul anului de Bounty Fair, alături de ■Bounty Mărțișor ■Spring O’Clock, ■La Umbra Târgului și ■Septembriada.

 

◈17 dec.(12-20), 18 și 19 dec.(10-20)

◈Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46) Harta Google: https://goo.gl/7JPqby
◈intrare – 10 lei/gratuit pentru copii (20% din suma încasată va merge către o cauză caritabilă, NU include participarea la ateliere)

Fiecare bilet participă automat la tombola cu premii creative pe loc,
din partea brandurilor participante.

Odată cu participarea la acest eveniment îți exprimi acordul de a apărea în materialele foto-video de ansamblu care vor contribui la promovarea acestuia.

Măsuri sanitare

Vom fi cât de în siguranță se poate chiar dacă suntem înăuntru, cu limită de vizitatori pe intervale orare, obligativitatea certificatului verde fizic sau digital și purtarea corectă, fără excepții, a măștii de protecție

 

Dichisar de Iarnă

Dichisar de Iarna, 11+12 Decembrie, Strada Gara Herăstrău 2, clădirea Equilibrium, Impact Hub Floreasca

E aproape, e foarte aproape perioada în care vei dărui din nou cadouri persoanei iubite, prietenilor, părinților, bunicilor sau oricui drag ție.

Și imediat te vei întreba: ce cadouri voi alege de data aceasta?

Începi chiar cu tine.

Hai afară din cuib, într-un cadru festiv și în casă nouă, să petreci un weekend de căutări copleșitor de frumoase!

Anul acesta, după work from home în fiecare zi, după întâlniri cu prietenii din ce în ce mai rare, după îmbrățișări virtuale mai mult pe zoom decât de-adevăratelea, fă-ți cadou timp petrecut așa cum îți place!

Hai pentru toți cei dragi ție care îți sunt alături necondiționat!

Cadourile de care se vor bucura tot restul anului, alege să le cumperi local anul acesta. Fară lucruri care sunt doar că să fie.

Alege pentru cei dragi cadouri care sunt așa cum sunt ei: speciale!

Hai pentru micile ateliere din România și pentru creatorii care migălesc cu mâna lor exact ce avem nevoie să așezăm sub brad anul acesta.

Sunt produse lucrate cu pasiune, de oameni care-și dedică tot timpul, cunoștințele și trăirile pentru ca noi să admirăm și să purtăm altfel de bijuterii, accesorii sau îmbrăcăminte, să așezăm în casele noastre altfel de decorațiuni, iar copiii noștri să descopere lumea împreună cu jucării creative.

Nu uita, nu-i mare lista: pentru tine, pentru cei dragi ție, pentru creatorii români.

Super-selecție de cadouri

Energie multă, oameni frumoși, produse superbe, creativitate și pasiune, pe toate le vei întâlni la ediția care îți pregătește cea mai mare selecție de cadouri pentru Crăciun.

Într-o perioadă festivă și deja consacrată pentru cumpărăturile de sărbători, la Dichisar de Iarnă promitem două zile de experiențe crăciunistice și efervescență creativă cum poate doar în poveștile bunicilor noștri s-a mai auzit!

De ales, de testat, de luat acasă, de dăruit! dichisar

Bine ai venit la Dichisar!

Shopping alternativ cu creatorii români
Brunch & Coffee de weekend, că să te relaxezi înainte de aglomerația și goana după cadouri
Muzică bună, cadouri surpriză, stat la povești și tot ce mai trebuie pentru un weekend în tihnă
Bilete: 10 LEI, disponibile online sau la intrare

 

NOËL – Târgul cadourilor de designer #12

NOËL – Târgul cadourilor de designer – ediția a 12-a
✦ 18 & 19 decembrie 2021 ✦
HANUL GABROVENI – ARCUB

Cel mai longeviv târg de cadouri de designer, pe secțiuni, și singurul eveniment de Crăciun din București cu participare internațională, revine iarna aceasta cu cea de a doisprezecea ediție.noel

 

✦ ✦ ✦

Noël a apărut în 2009 și a devenit de a lungul celor doisprezece ani de existență cel mai cunoscut târg de cadouri design de Crăciun.

 

Târg de Crăciun – Christmas Fair

Vino alături de noi să descoperi magia Crăciunului și să petreci cea mai frumoasă perioadă din an într-un cadru de sărbătoare!

Vă așteptăm la Târgul de Crăciun să descoperiți cadouri unice pentru cei dragi , realizate manual cu mult drag de către micile afaceri locale:
bijuterii și accesorii
articole vestimentare
cosmetice naturale
lumânări parfumate și alte accesorii dichisite pentru casă
jucării, cărți și hăinuțe pentru copii
superbe decorațiuni de Crăciun

Printre zeci de luminițe și colinde ce răsună la tot pasul, vă puteți bucura de o cană de vin fiert, turtă dulce și cozonac!

Sărbătorile vin, sărbătorile vin!christmas

18-19 decembrie 2021
10-19
Maison 13, str.Dumbrava Roșie 2 (lângă Parcul Ioanid)
intrare – 5 lei/gratuit pentru copii

 

Târg de Crăciun – Ați fost Cuminți?

Sunteți pregătiți de iarnă?

Noi sigur da!

Știm deja că ați fost cuminți, astfel că venim în întâmpinarea voastră cu primul târg de Crăciun marca “Să fiți Cuminți”, unde am pregătit pentru voi o selecție a artiștilor locali și ateliere creative.

Am căutat si găsit cei mai faini artiști și artizani locali, prin urmare vă invităm să vă revedeți cu cei pe care deja îi îndrăgiți și să-i cunoașteți pe cei ce au intrat de curând în familia celor mai “cu minți”.

Printre aceștia se află creatori de ilustrații, pictori, creatori de decorațiuni, globuri, lumânări cu miros de Crăciun și alte miresme, bijuterii făcute de mână, haine pictate manual și multe, multe alte idei de cadouri.cooperativ

Pentru cei mici si puțin mai mari am pregătit ateliere interactive de creație:

Ateliere de pictură pe globuri, figurine de ipsos și lemn.

Ateliere de creație terarii și decorațiuni de iarnă, îngerași din pietre de sticla, pietre semiprețioase și cristale.

Pictură pe textile, unde cei mici pot alege să-și picteze tricoul sau un alt obiect textil preferat.

Bineînțeles, nu o să uităm de cei mari, părinți și bunici, care sunt invitați să-și ia o pauză binemeritată fie la unul dintre atelierele creative, fie la o cană de vin fiert, cafea, ceai și ciocolată caldă sau chiar o gustare, toate alături de cea mai bună muzică.

Pentru că ne dorim să susținem și o cauză caritabilă, intrarea la eveniment va avea o donatie minima recomandata de 5 ron/persoană, copiii sub 16 ani având intrarea liberă. La finalul evenimentului, vom redirecționa 50% din încasări către Asociatia Berta Land – @bertalandhome
https://www.facebook.com/bertalandhome/ )

La noi, orice bine făcut este și răsplătit, astfel că în urma donației minime recomandate a evenimentului aveți posibilitatea să câștigați premiul-surpriză al târgului. Acesta va fi extras în baza formularului de inscriere, în ultima zi a evenimentului.

Târgul se va desfășura cu respectarea măsurilor de distanțare si protecție socială, astfel că vă rugăm să nu vă uitați masca de protecție și nici buna dispoziție acasă.

 

Târg de Cartier: Creative Christmas gift hunting

Cartierul Creativ capătă spirit de sărbătoare! Din dragoste pentru Crăciun, străzi în pantă, case cu povești, dar și pentru că ne dorim să încurajăm antreprenoriatul creativ, designerii și artiștii locali, anul acesta organizăm un târg de Cartier, la mai multe adrese, respectiv desenăm un traseu scurt între Str. Știrbei Vodă 104-106 (cafeneaua The Institute, acum The Owl Cocktail House) și Str. Cristescu nr 12. Distanța dintre cele două locații este mai scurtă decât un colind!

Unde?
Room 21 – Str. Cristescu nr 12 & The Owl Cocktail House – Str. Știrbei Vodă 104-106
Când?
4-5 decembrie & 11-12 decembrie
Program?
11:00 – 20:00cartier

Peste 40 de organizații creative și designeri, reuniți într-o selecție semnată de Room 21 (The Local Store of Curated Goods), alături de cadourile de Crăciun de la The Owl Cocktail House semnate de Creative Gifting, un colectiv creativ format din MUD, Atelier Tron și Sandra Berghianu, de o selecție de cărți semnată de Black Button Books, vin și mâncare gourmet de la Cote Wines și Băcănia Cote, dulceață artizanală, 100% naturală, produsă și ambalată în România semnată JamSessions, dar și de propunerile de sezon ale unora dintre cele mai apreciate branduri de design locale: De ceramică (by Mădălina Teler), Adelina Petcan, Maria Paltin, Designforkidz, și Giometria.

Lista designerilor și a entităților selectate de Room21 (Strada Cristescu nr. 12): Adelina Petcan, Ana Bănică Illustration, Ars Ana, Asociația Illustrart, Atelier Tron, AXA Porcelaine, Bianca Dumitrașcu, Bold Branding Studio, BumbagR, Cai verzi pe pereți, Carla Szabo, Combinatul Fondului Plastic, Deplin, De Ceramică by Mădălina Teler, Doriana Mărășoiu, Editura Arthur, Editura Frontiera, Editura Univers, Email de Sighișoara, Emilian Pospaii, Fabrik, Graphomat, Horjea 1956, 1981, Ioana Ciolacu, Maria Paltin, Mathe Deneș, Minitremu, Motom, NOK, Namastay, Noriel, Ommia, Ostra Berdo, P+4 Publications, Palpabil, QIP Design, Roșian Express, Sandra Berghianu, Studio MUD, Supersomething, To The Pointer, Tudor Prisăcariu, Tzim Tzum Books, Una ca Luna, Unique Moods, Zahra.

 

Târg de Moș Nicolae

Vă așteptăm la Târgul de Moș Nicolae să umpleți ghetuțele celor dragi cu produse de înaltă calitate, ale micilor afaceri locale, lucrate cu mult drag :
bijuterii și accesorii în modele unice
articole vestimentare realizate manual
cosmetice naturale
lumânări parfumate și alte accesorii dichisite pentru casă
jucării, cărți și hăinuțe pentru copii
șiiii…nu în ultimul rând, superbe decorațiuni pentru Crăciun realizate 100% manual

Totodată, vă puteți bucura și de cea mai frumoasă perioadă din an cu o cană de vin fiert și castane coapte, printre zeci de luminițe și colinde ce răsună la tot pasul!

Sărbătorile chiar vin și miros a turtă dulce și cozonac, pregătite după rețete tradiționale, pe care le veți găsi, alături de alte bunătăți, la târgul nostru!mos nicolae

4-5 decembrie 2021
10-19
Maison 13, str.Dumbrava Roșie nr.2 (lângă Parcul Ioanid)
intrare – 5 lei/gratuit pentru copii până în 14 ani

 

Satul lui Moș Crăciun-MAREA DESCHIDERE

Tu crezi în Moș Crăciun?
Vino alături de noi să descoperi magia Crăciunului  și să petreci cea mai frumoasă perioadă din an într-un cadru de sărbătoare!satul

De pe 3 până pe 24 Decembrie, Platoul Sălii Polivalente București se va transforma în Satul lui Moș Crăciun!

Simți mirosul castanelor coapte, al vinului fiert, aroma prăjiturilor de Crăciun?
Dacă da, te asteptăm cu mic, cu mare să descoperi ce altceva mai gasești în Satul lui Moș Crăciun:
cadouri pentru Crăciun realizate manual
obiecte de artizanat
decorațiuni pentru brad
standuri cu idei de cadouri din domeniul culinar
dulciuri și băuturi calde
bere artizanală
delicii culinare
turtă dulce, brânzeturi, produse din carne și vin de la producători locali
atelierele lui Moș Crăciun pentru copii

Vizitatorii sunt întâmpinați de un brad de Crăciun, lumini de sărbătoare și desigur, Căsuța lui Moș Crăciun, iar atmosfera festivă va fi completată de colindele ce vor răsuna la fiecare pas!

PROGRAM
Luni-Joi : 14-20
Vineri-Duminica : 10-20
Platoul Sălii Polivalente București
Calea Piscului 10
INTRAREA LIBERA

În așteptarea Moșului și a Anului ce vine, copiii se pot bucura de atelierele creative pregătite cu mult drag pentru ei.ateliere

Pe 3, 4 ,5 decembrie de Moș Nicolae am pregătit

  1. Atelier de confecționat ghetuța lui Moș Nicolae din fetru, unde copiii află și povestea tradiției cadourilor facute cu ocazia acestei zile.
  2. Atelier de înfrumusețat nuielușa de măr cu diverse accesorii, pe care copiii o vor pune ulterior în apă, iar dacă înmugurește până la Crăciun înseamnă că vor fi cuminți anul ce vine!

Și desigur atelierele de Crăciun :

  1. Atelier de sorcove, confecționate prin împletirea florilor de hârtie colorată
  2. Decorațiuni fistichii de pus în brad – pictură pe decorațiune cu aspect vitrat
    Moș Crăciuni simpatici, globulețe, căsuțe de turtă dulce, clopoței, coronițe, îngerași delicați personalizate după placul fiecărui copil sunt gata să vă zâmbească din bradul de Crăciun sau să fie oferite cadou !

>Prețul acestora variază și pornește de la 20 lei
>Atelierele se vor desfășura permanent în intervalul orar 14-20, fără programare.

!!! Vă așteptăm la MAREA DESCHIDERE, vineri 03.12.2021, ora 17, cu o sesisune live de colinde, căsuța lui Moș Crăciun și un brad cu sute de luminițe!

 

Se deschide CLASSICAL CHRISTMAS MARKET

Mâine, 3 decembrie 2021, de la ora 17:00, se deschide CLASSICAL CHRISTMAS MARKET, primul Târg de Crăciun în aer liber din România, care va aduce în prim plan muzica clasică a sărbătorilor de iarnă. Poziționat pe Esplanada Operei Naționale București (Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72), CLASSICAL CHRISTMAS MARKET va fi deschis publicului în perioada 3 – 31 decembrie, între orele 10.00 și 21.00.

CLASSICAL CHRISTMAS MARKET este primul Târg de Crăciun găzduit de Opera Națională București în întreaga sa istorie centenară, fiind organizat alături de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi.

Desfășurat pe nu mai puțin de 12.000 metri pătrați, CLASSICAL CHRISTMAS MARKET oferă vizitatorilor, indiferent de vârstă, atmosfera aparte și farmecul sărbătorilor de iarnă, surprinsă într-o scenografie impresionantă, cu atracții diverse, într-un cadru muzical de poveste.In curand_Classical Christmas Market

Intrarea la CLASSICAL CHRISTMAS MARKET este liberă, pe baza certificatului verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>