1. Conținutul site-ului

1.1 www.cotzoblog.ro este administrat și reprezentat legal de Coțofana urbană.

1.2 Textele acestui site sunt proprietatea Coțofana urbană. Reproducerea acestora este interzisă. Pentru preluarea fotografiilor sau a textelor vă rugăm să cereți aprobarea Coțofana urbană.

1.3 Pe www.cotzoblog.ro pot fi prezente reclame sau linkuri către pagini ale diverşilor parteneri sau sponsori. www.cotzoblog.ro nu îşi asumă în niciun fel responsabilitatea asupra disponibilităţii, siguranţei şi conţinutului acestor site-uri, responsabilitatea revenind exclusiv posesorilor şi administratorilor site-urilor respective.

1.4 Coțofana urbană își rezervă dreptul să completeze, să modifice sau să șteargă, în orice moment, orice informație de pe site-ul  www.cotzoblog.ro.

2. Utilizarea site-ului

2.1 Site-ul www.cotzoblog.ro este doar pentru uzul personal și non-comercial. Nu aveți dreptul să modificați, copiați și / sau reproduceți orice informații obținute de pe acest site.

2.2 Utilizatorii acestui site nu au permisiunea de a folosi nicio parte a site-ului pentru orice scop care este ilegal, defăimător sau obsecen.

2.3 Nu aveți permisiunea de a modifica site-ul în niciun fel.

3. Politica de confidențialitate

3.1 Accesarea site-ului www.cotzoblog.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale (în cazul în care acestea sunt solicitate a fi introduse în câmpurile speciale de pe site) să fie păstrate și prelucrate de Coțofana urbană. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de Coțofana urbană prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, sms etc.). Coțofana urbană este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site și se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.

3.2 Există zone în site-ul www.cotzoblog.ro care necesită înregistrare sau abonare (newsletter). În cazul newsletter-ului, fiecare mesaj include și modalitatea de dezabonare. Utilizatorului îi pot fi solictate date precum: nume, prenume, e-mail, adresa, telefon etc.

3.3 Acest site conține link-uri către alte site-uri. Coțofana urbană nu este responasbil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea informațiilor cu caracter personal.