Rezervă un loc pe pajiștea Weekend Sessions de la Grădina Botanică, nu ai nevoie decât de o pătură colorată și te vei bucura de o după-masă cu filme premiate, jazz, muzică clasică, sesiuni de yoga și de dans, ateliere pentru copii, sesiuni de terapie și wellbeing.
 Weekend Sessions la Grădina Botanică. Șoseaua Cotroceni, 32
⏰ Sâmbătă și duminică, de la 16.00 la 21.00
Copiii sub 12 ani au intrarea gratuită
Un bilet este 60 lei online și 70 lei la intrare www.weekendsessions.ro
week
Timp de 4 luni, la umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității din București, Șoseaua Cotroceni 32, vă așteptă peste 150 de artiști locali și invitați speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, discuții și
dezbateri, ateliere pentru copii.
Vizitatorii sunt invitați să își aducă pături, pufi sau șezlonguri și să se bucure de pauze cu degustări de la mici antreprenori locali din selecția roditorfoodmarket.ro – platformă realizată cu suportul UniCredit Bank.
Urmăriți pagina de facebook a evenimentului pentru mai multe detalii: Weekend Sessions sau www.weekendsessions.ro
BILETELE SUNT VALABILE O SINGURĂ ZI
• Acces general la spațiul Weekend Sessions, 60 lei de persoană dacă sunt cumpărate online sau 70 la eveniment (acestea includ 10 lei acces la Grădina Botanică, 5% taxa de festival, 2% taxa pentru Crucea Roșie, comisioane Eventbook și parteneri terți pentru taxa de procesare plăți).
• program: 16.00-21.00, access de la 15.00 prin intrarea principală, Soseaua Cotroceni 32
• locurile sunt limitate, se pot cumpăra bilete la eveniment în limita disponibilității
• copiii sub 12 ani au intrarea liberă în festival, se plăteşte doar biletul de intrare la Grădina Botanică, 5 lei
Regulament de participare: https://weekendsessions.ro/regulament.html
  1. Doar 60 de lei pentru stat la iarbă într-un spațiu ce ar trebui să fie public având în vedere câți bani de la stat ia? Wow, ce super ofertă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>